Het 6e Volontario Stein event 2020

Vrijdag 20 november was het alweer tijd voor ons 6e event Volontario Stein

Anders dan anders ivm Corona

Om 17.00 uur ging onze Drive-in dan eindelijk open en mochten de automobilisten die in de lange file stonden doorrijden. Onze verkeersregelaars hadden de handen vol aan alles in goede banen leiden. Maar zoals verwacht waren de vrijwilligers geduldig en volgden ze gehoorzaam de aanwijzigingen op. Ze werden door een gezellige straat van lampjes geleid en mochten bij één van onze versierde caravans hun welverdiende goodiebag ophalen. 
Uitstappen was niet nodig, want onze Volontario vrijwilligers en wethouders Janssen en Hendriks zorgden voor een coronaproof en veilige overhandiging. Na een uurtje hadden we dan ook al meer dan 250 vrijwilligers van hun goodiebag voorzien.

Rond half 8 werd het iets rustiger en kwamen langzaamaan de laatste vrijwilligers hun goodiebag in ontvangst nemen. Om 8 uur konden we afsluiten en terugkijken op een geslaagd alternatief event.

Veel complimenten mochten we ontvangen voor deze vorm van waardering, maar de meerderheid van de vrijwilligers zou volgend jaar graag weer het oude vertrouwde Volontario waarderingsevent willen meemaken.

Wij kijken terug op een geslaagd event en bedanken alle vrijwilligers voor hun begrip, geduld en de enthousiaste reacties. En natuurlijk alle bedrijven voor hun bijdrage en onvoorwaardelijke hulp.

De overgebleven goodiebags hebben we geschonken aan het zorgpersoneel van onze Vivantes verpleeghuizen in de gemeente Stein: Urmonderhof, La Famille, Aelserhof en de Mouthheuvel.

Volontario 2020, een alternatief coronaproof event met als hoofdthema:

Mét elkaar, vóór elkaar!!!

Foto's Drive-In 2020

Korte impressie van de Drive-In, met dank aan Stein Lokaal en Bie Os

Deze bedrijven hebben hart voor onze vrijwilligers

Anytime prs logo Anytime prs logo

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Direct aanmelden

Openen in nieuw venster