Het Volontario event 2018

Vrijdag 23 november was het alweer tijd voor ons 4e event Volontario Stein

Meer dan 900 bezoekers genoten samen met ons.

Om 18.00 uur gingen dan eindelijk de deuren open en stroomden de bezoekers binnen.

Onder het motto: vrijwilligers zijn de kers op de taart deelde ons ontvangstcomité kersenbonbons en kersensnoepjes uit aan alle vrijwilligers.
Al snel werden de cheques ingeleverd voor VOLO's en kon het shoppen beginnen. Door een grote taart (gemaakt door de decorploeg van de Aelser revu) stroomden de vrijwilligers de grote zaal in.
De 16 bedrijven stonden in de startblokken om de meer dan 600 vrijwilligers te helpen om hun VOLO's in te ruilen voor een cadeautje naar keuze.
De gratis koffie en vlaai vond gretig aftrek en ook de tombolastand met meer dan 250 prijzen werd druk bezocht.
In de grote zaal konden de bezoekers bij de maatschappelijke organisaties interessante informatie verzamelen.
Veel vrijwilligers vonden de weg naar de verenigingscollectebussen en doneerden hun VOLO's aan de verenigingen of aan het goede doel; de jeugd in Stein. Volontario zal in de loop van 2019 een vet gaaf cool te kicke event organiseren in samenwerking met diverse stichtingen en verenigingen.

Het geheel werd opgeluisterd door de drumband van fanfare de Maasgalm en de Aelser starsisters. En ook sportcentre van der Valk zorgde voor een spetterend optreden in 2 totaal verschillende dansstijlen.

Tussendoor werden de vrijwilligsters Samantha Schepers van Sjpaspromotion en Daisy van der Wauw van BV de Wingerd nog in het zonnetje gezet. Zij waren respectievelijk de 600ste ingeschreven vrijwilliger en degene die het 75.000ste uur heeft geschreven bij Volontario Stein in 2018.

Om 20.50 uur vond de trekking van de grote tombolaprijzen plaats. Samen met onze presentators Nena en Lars en de intiatiefneemsters Ilona en Freya reikten we de volgende prijzen uit: een mooie reischeque van € 250,- van Face2Face travel, een zilveren armband van juwelier Jo Schmeitz, twee horloges van Bijouwelry Schitterend, een high tea voor 5 personen van Horses and Hounds en als extra bonusprijzen: een ontbijt en lunch met onze wethouder Hub Janssen. 

Rond 21.00 uur waren de VOLO's weer goed besteed en konden de voetjes van de vloer met onze DJ Mike.

Het bleef nog lang gezellig in het Maaslandcentrum.

Iedereen bedankt voor alle complimenten en bedankjes!

Foto's event 2018

Korte impressie van het event, met dank aan Lokale Omroep Stein

Eindresultaten Volontario Stein 2018

79215 uren 657 vrijwilligers 68 verenigingen 56 bedrijven
Openen in nieuw venster