Het 5e Volontario Stein event 2019

Vrijdag 22 november was het alweer tijd voor ons 5e event Volontario Stein

Meer dan 900 bezoekers genoten samen met ons.

Om 18.30 uur gingen dan eindelijk de deuren open en stroomden de bezoekers binnen.

Onder het motto: blij met een vrijwilliger als jij deelde ons M&M ontvangstcomité smiley snoepjes en koekjes uit aan alle vrijwilligers.
Al snel werden de cheques ingeleverd voor VOLO's en kon het shoppen beginnen. Door de vrolijke smiley ingang (gemaakt door de decorploeg van de Aelser revu) stroomden de vrijwilligers de grote zaal in.
De 13 bedrijven stonden in de startblokken om bijna 600 vrijwilligers te helpen om hun VOLO's in te ruilen voor een cadeautje naar keuze.
De gratis koffie en vlaai vond gretig aftrek en ook de tombolastand met meer dan 250 prijzen werd druk bezocht.
Veel vrijwilligers vonden de weg naar de verenigingscollectebussen en doneerden hun VOLO's aan de verenigingen of aan het goede doel. Bijna 7% van het totaal aantal uitgegeven VOLO's kwam in deze collectebussen terecht.

Het geheel werd opgeluisterd door Ivo van der Bijl en Lotte Walda. En de kids van  Angelica's Dance Center Stein zorgden voor een spetterend optreden.

Tussendoor werd de vrijwilligster Anne Cleuskens van de Egelopvang nog in het zonnetje gezet. Zij is degene die het 75.000ste uur heeft geschreven bij Volontario Stein in 2019. Ook werden de welverdiende Vlogparty prijzen door Ben Peters uitgereikt aan Dewi en Kai. Vanaf nu de Top vloggers van de gemeente Stein.

Om 21.15 uur vond de trekking van de grote tombolaprijzen plaats. Samen met Ivo en onze contactpersoon van de gemeente, Sandra Nijsten reikten we de volgende prijzen uit: een mooie reischeque van € 250,- van Face2Face travel, een cadeaubon van Bijouwelry Schitterend en een high tea voor 5 personen van Horses and Hounds.

Rond 21.30 uur waren de VOLO's weer goed besteed en konden onze vrijwilligers aan de slag om alles weer op te ruimen en de ingeleverde VOLO's te tellen. Waarna nog een kleine afterparty plaatsvond.

Het bleef nog lang gezellig in het Maaslandcentrum.

Iedereen bedankt voor alle complimenten en bedankjes! En we hopen jullie weer te zien in 2020.

Foto's event 2019

Eindresultaten Volontario Stein 2019

89242 uren 584 vrijwilligers 70 verenigingen

Deze bedrijven hebben hart voor onze vrijwilligers

Anytime prs logo Anytime prs logo

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Direct aanmelden

Openen in nieuw venster